Een uniek cadeau voor Valentijnsdag!

Een uniek cadeau voor Valentijnsdag!

Op zoek naar een uniek cadeau voor Valentijnsdag? Wij zetten de beste tips voor je op een rijtje! Kies uit één van de schitterende beeldjes uit de Willow Tree collectie of verras je geliefde met een engeltje uit onze eigen UniekCadeau-collectie!

Valentijnsdag is dit jaar - nog meer dan anders - hét moment om degenen van wie je houdt te verrassen met een uniek cadeau. Juist nu we meer op afstand van elkaar moeten leven, is het extra bijzonder om de ander te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Want juist nu willen en móeten we elkaar vertellen dat we van elkaar houden, elkaar missen, niet zonder elkaar kunnen en ga zo maar door. Hieronder vindt je een aantal cadeau-tips voor Valentijnsdag. Van de bijzondere beeldjes uit de Willow Tree-collectie tot en met de fraaie engeltjes uit de UniekCadeau-collectie. 

 

00117-00001_26233-27462-27672-27159-27788-beauty1_jan20.tiff

Van links naar rechts: Good Cheer, Surrounded by Love, Bloom, For You & Surprise

 

We beginnen met de bloemenmeisjes van Willow Tree. Kleurrijke cadeautjes die bij de ontvanger (en gever) zeker een glimlach op het gezicht toveren! Met name met Valentijnsdag merken we dat deze kleurrijke figuren als cadeautje worden gegeven. De bloemen worden door Susan Lordi niet zo maar gebruikt. Susan houdt van de natuur en meestal hebben de bloemen voor haar een diepere betekenis. Bij het beeldje Surrounded by Love vergelijkt Susan de bloemen bijvoorbeeld als de mensen die je liefdevol omringen. Hoe mooi! En natuurlijk de vergeet-me-nietjes uit het schitterende beeldje Forget-me-not.

 

26454_prop.tif

 

Susan schrijft daarover: "Forget-me-not is a thinking of you piece, with a universal message. She represents timeless friendship and love that spans any distance." Bijzonder dat dit beeldje - enkele jaren geleden door Susan ontworpen - nu zo'n toepasselijke boodschap heeft!

 

Of het nu komt door de zachte natuurlijke kleuren, de houding van de figuren of de subtiele verwijzingen: de Willow Tree-beeldjes raken vaak precies de juiste toon. We krijgen dan ook vaak reacties van mensen die het beeldje als geschenk mocht ontvangen óf die zelf een beeldje hebben aangeschaft. Vaak herkennen mensen zichzelf of de ander in één van de beeldjes, precies wat Susan Lordi probeert te bereiken. In deze bijzondere tijd waarin we elkaar vaker moeten missen, lijken de beeldjes nog sterker tot het hart te spreken. In de Willow Tree-collectie zijn een aantal figuren erg geschikt om een geliefde te vertellen wat hij of zij voor jou betekent. 

 

27159_27250_27344_prop.eps

Van links naar rechts: Warm Embrace, Bloom, Sweetheart

 

Uiteraard zijn de fraaie man-vrouw-figuren van Willow Tree perfecte cadeaus voor Valentijnsdag. De figuren kunnen als losse figuren worden gegeven of als onderdeel van een set figuren waarbij je eigen gezin of familie wordt uitgebeeld.Hieronder zie je een aantal losse Willow Tree-figuren, daaronder zie je een set van twee ouders met hun twee kinderen, een jongen en een meisje. Stel op deze manier je eigen gezin samen en je hebt echt een uniek cadeau voor Valentijnsdag!

26032_26121_27182_comp.psd

Van links naar rechts: Promise, Around You, Together

 

26439_26224_26227.eps

Van links naar rechts: Spirited Child, You and Me, Inquisitive Child

 

Naast de fraaie Willow Tree-beeldjes zijn er bij ons natuurlijk ook nog andere prachtige cadeaus te vinden voor Valentijnsdag. De fraaie engeltjes uit onze eigen UniekCadeau-collectie bijvoorbeeld. Tedere engeltjes met woorden van liefde en aandacht. Bemoedig op Valentijnsdag bijvoorbeeld je moeder of vrouw met het engeltje Family is Love. Of verras je geliefde met het engeltje Love you more. Een klein gebaar, maar van grote symbolische waarde!

UniekCadeau - Family is Love (Engel met hart)UniekCadeau - Love You More (Engel met hart)

 

UniekCadeau - Family is Love & UniekCadeau - Love you more

Voor de Disney-liefhebbers is er met Valentijnsdag natuurlijk ook genoeg om te kiezen. Verras je geliefde met een beeldje van Winnie de Poeh en Knorretje die samen harten hebben uitgeknipt. Of bestel de schitterende sneeuwbol met de altijd 'vrolijke' Eeyore. Schattiger dan dit gaat het niet worden.

 

Disney Traditions - Handmade Valentines (Pooh & Piglet)Disney Traditions - Handmade Valentines (Pooh & Piglet)

Disney Traditions - Handmade Valentines (Pooh & Piglet)

 

Disney Traditions - Gloom to Bloom (Eeyore waterball)

Disney Traditions - Gloom to Bloom (Eeyore waterball)

 

Als je het over Valentijnsdag en de liefde hebt, dan heb je het uiteraard over Stitch. Deze hartendief heeft de harten van velen verovert en is bij uitstek geschikt om als cadeautje aan jouw geliefde te schenken. Bestel bijvoorbeeld een beeldje uit de Disney Showcase Collection of uit de Disney Traditions-collectie van Jim Shore.

Disney Showcase Collection - Stitch Flowers

Disney Showcase Collection - Stitch Flowers

Disney Showcase Collection - Stitch Heart

Disney Showcase Collection - Stitch Heart

Disney Traditions - Clueless Casanova (Stitch)

Disney Traditions - Clueless Casanova (Stitch)

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.