Nieuwe collectie van Jim Shore!

  • Geplaatst op
  • Door Jaap
  • Geplaatst in jim shore
  • 0
Nieuwe collectie van Jim Shore!

Na het succes van andere series, zoals de White Woodland-collectie, is dit jaar de Highland Glen-collectie gelanceerd. De collectie is ontworpen door Jim Shore en onderdeel van de geliefde Heartwood Creek-collectie.

Highland Glen

 

De Highland Glen-collectie wordt gekenmerkt door klassieke, traditionele kleuren en patronen met de kenmerkende stijl van Jim Shore. We zien met name de bekende Schotse ruit terug in de fraaie figuren. Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige toevoeging aan de Heartwood Creek!

De collectie bestaat onder andere uit meerdere Santa's (waaronder een Santa inclusief Mrs. Clause!). Een aantal Santa's bevinden zich in een camper of rode truck. De Highland Glen collectie bestaat verder uit een sneeuwpop, enkele Gnomes en een aantal dierfiguren. Uiteraard ontbrekende ornamenten voor in de Kerstboom niet!

Waar wij ook erg blij van worden zijn de fraaie objecten voor in de keuken. Een (gigantische) koektrommel, servethouder en peper en zoutstel! Deze vind je de komende feestdagen zeker bij ons in de keuken! 

 

Jim Shore

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.