• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

My Flame Lifestyle

We zijn heel erg blij met een schitterende nieuwe collectie! Van deze hippe, duurzame kaarsen, handzeep en andere sfeermakers worden we heel erg blij! Door de lieve, leuke en grappige teksten zijn het echt hele leuke, betaalbare cadeautjes!
-10%
My Flame Lifestyle Jij bent goud waard - Sojakaars - My Flame
€8,95 €8,05
+
-10%
My Flame Lifestyle You light up the world - My Flame
€6,95 €6,25
+
-10%
My Flame Lifestyle You are gold - My Flame
€6,95 €6,25
+
-10%
My Flame Lifestyle ... and relax - Sojakaars - My Flame
€23,95 €21,55
+
-10%
My Flame Lifestyle Light my fire - My Flame
€6,95 €6,25
+
-10%
My Flame Lifestyle Heppie beursdeej - Sojakaars - My Flame
€10,50 €9,45
+
-10%
My Flame Lifestyle Time to Wine Down - Sojakaars - My Flame
€8,95 €8,05
+
-10%
My Flame Lifestyle Shine on - Sojakaars - My Flame
€8,95 €8,05
+

My Flame Lifestyle

Fem en Fiet maakten in 2010 kennis met sojakaarsen in Amerika en werden meteen verliefd op dit superieure product. De was is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt het ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Dus My Flame Lifestyle was geboren en startte met hippe sojakaarsen gesierd met lieve en grappige teksten. 

In slechts korte tijd werden de kaarsen opgepikt door de media en steeds populairder. Het succes leidde tot uitbreiding van de collecties waar ook biologische stompkaarsen aan toe werden gevoegd, room sprays, geurstokjes en andere sfeermakers voor in en om het huis.

My Flame Lifestyle is een low-key club met een passie voor eigenwijsheid, lieflijkheid en alles er tussenin. Ons doel is een lach op jouw gezicht te krijgen door mooie en duurzame kaarsen en andere producten te maken. Dus flaneer lekker door deze website en shop de leukste kaarsen, geurstokjes of iets anders voor jezelf of een andere leukerd.

Enjoy!