• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Heartwood Creek - Kerst

De Kerstcollectie van Heartwood Creek is met afstand de meest populaire. De fraaie Santa's, elk met hun eigen schitterende uitstraling, de unieke kerststallen. Elk exemplaar straalt kwaliteit uit en is een waar kunstwerk, tot in de detail prachtig beschil
-15%
Heartwood Creek Christmas Cat Mini - Heartwood Creek
€24,95 €21,21
+
-20%
Heartwood Creek Snowman Family (PRE-ORDER) - Heartwood Creek
€81,95 €65,56
+
-15%
Heartwood Creek White Woodland Bunny - Heartwood Creek
€31,95 €27,16
+
€75,00 €63,75
+
€137,95 €117,26
+
€88,00 €74,80
+
€27,50 €23,37
+
€49,95 €42,46
+

Heartwood Creek - Kerst

De Kerstcollectie van Heartwood Creek is met afstand de meest populaire. De fraaie Santa's, elk met hun eigen schitterende uitstraling, de unieke kerststallen. Elk exemplaar straalt kwaliteit uit en is een waar kunstwerk, tot in de detail prachtig beschilderd. Van de prachtige nieuwe Gnomes tot en met de bijzondere Engelen.

Heartwood Creek

Al meer dan tien jaar is UniekCadeau.com officieel verkooppunt van Heartwood Creek in Nederland. De prachtige producten van Jim Shore zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze collectie unieke cadeaus. De beeldjes van Jim Shore zijn wereldwijd geliefd als cadeau of voor de verzamelaar. De beeldjes stralen vakmanschap uit, waarbij de traditionele folkloristische invloeden uit de Amerikaanse en Europese culturen op fraaie wijze naar voren komen. De kleurrijke figuren zijn prachtig gedetailleerd en stralen kwaliteit uit. Elk figuur is een uniek cadeau, want elk beeldje wordt met de hand beschilderd. Hierdoor kunnen kleine verschillen in kleur voorkomen. Dit maakt elk figuur echt uniek. Wat begon met een paar Santa's is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreide collectie. Heartwood Creek: altijd een uniek cadeau! 

© 2021 Jim Shore Designs, Inc.,
Heartwood Creek® is a registered mark of Jim Shore Designs, Inc.