• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Levertijd & verzendkosten

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

Wij streven er na om alle bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, dezelfde dag nog te verzenden. Dit lukt ons vrijwel altijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd toch niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

U ontvangt altijd een bevestiging van uw bestelling én van de verzending. Hierbij ontvangt u standaard de Track & Trace-code, zodat u uw pakket op de website van GLS kunt volgen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • Vanaf € 75,- gratis verzenden in NL!
  • € 6,75 voor bestellingen onder de € 75,- in Nederland!
  • € 7,75 voor bestellingen naar België!

Levering verloopt via de pakketbezorger van GLS. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U kunt uw pakket volgen via de Track & Trace-code die u per e-mail na elke verzending zult ontvangen. 

Mocht u vragen hebben over de verzending van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: [email protected] of 0546 433 811.

Ophalen

Je kunt je bestelling uiteraard ook ophalen in Vriezenveen. Geef dit tijdens het bestelproces eenvoudig aan. Je ontvangt per e-mail een bericht als je order klaar staat om te worden opgehaald. De winkel waar je jouw bestelling kunt ophalen heet Zowizo en en het adres is Westeinde 269 in Vriezenveen. De winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 0546 433 811 of [email protected]

Hartelijke groet,

Jaap & Joanne

UniekCadeau.com