• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Pre-order voorwaarden

Wanneer de nieuwe collecties worden bekend gemaakt, zetten we deze uiteraard zo snel mogelijk online. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om het product als pre-order te bestellen. Door het product als pre-order te bestellen ben je er zeker van dat je het product zo snel mogelijk in huis hebt!

De spelregels:

  • Je kunt de pre-order te allen tijde annuleren. Heb je al betaald? Dan ontvang je van ons je geld retour.
  • De genoemde levertijden zijn ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Momenteel staan de productie en levering wereldwijd onder druk. Dit kan betekenen dat leveringen langer op zich laten wachten. We zijn hierbij afhankelijk van onze leveranciers. Neem gerust contact op als je vragen hebt.
  • Wij worden niet pro-actief door onze leveranciers benaderd over vertragingen en uitgestelde leveringen. Het kan dus voorkomen dat een product later wordt geleverd. Het is voor ons niet mogelijk om je hierover pro-actief te informeren. Je bent uiteraard altijd welkom om contact met ons te zoeken. We zullen je dan zo goed mogelijk informeren over de verwachte leverdatum. Duurt het je te lang? Je mag de pre-order te allen tijde annuleren.
  • We hanteren het principe 'first come, first serve' bij het verzenden van de pre-order producten. Dus bestel je als eerste, dan ontvang je het product als eerste.
  • Je kunt niet kiezen voor de optie 'Achteraf Betalen' van Billink. Dit laten de voorwaarden van Billink niet toe.
  • Bestel je meerdere producten tegelijkertijd, dan verzenden we je bestelling zodra alle producten bij ons zijn binnengekomen. Wil je dit liever niet? Bestel dan je producten apart van elkaar.

Wil je het product niet als pre-order bestellen, maar wil je wel een berichtje als het product bij ons binnenkomt? Laat dan geheel vrijblijvend je e-mailadres achter op de productpagina via de groene knop. Je ontvangt automatisch een e-mail als je product is binnengekomen.