Nieuwe Willow Tree beeldjes 2022 bekend!

Nieuwe Willow Tree beeldjes 2022 bekend!

Het nieuwe jaar begint goed! De nieuwe Willow Tree-figuren zijn bekend! Twee prachtige figuren met beide een heel andere symboliek. De één vertederend, de ander krachtig.

Klein gebaar van grote betekenis

In de loop van 2021 werd reeds duidelijk dat de Willow Tree-collectie in 2022 zou worden uitgebreid met het figuur Little Things. Een Willow Tree-beeldje dat symbool staat voor kleine gebaren die van grote betekenis kunnen zijn. De vrouw verzorgt haar tuin door een bloem te planten. Daarmee creëert ze een gezonde leefomgeving voor de vlinder. Zo kunnen - ook in deze moeilijk periode - kleine gebaren van grote betekenis zijn. Heeft iemand bijvoorbeeld een keer voor je gekookt omdat je hier zelf niet toe in staat was? Of zijn de boodschappen voor je gedaan toen je in quarantaine zat? Het stelt misschien niet veel voor, maar het kan zo veel verschil maken! Het Willow Tree-beeldje Little Things is het pérfecte cadeau om deze mensen te bedanken: bedankt dat jij er voor me was. Het betekende heel veel voor me. 

 

Nieuwe figuren Willow Tree bekend!

Afbeelding: Willow Tree - Little Things

 

Memory en Keepsake Boxes

Samen met Little Things werd ook bekend gemaakt dat de Willow Tree-collectie van Susan Lordi zou worden uitgebreid met diverse Memory en Keepsake Boxes. Een aantal van deze prachtige bewaarboxen zijn al eerder uitgebracht, maar waren lange tijd niet leverbaar in Europa. Tot onze spijt! Gelukkig zijn deze binnenkort weer leverbaar, nu zelfs inclusief een aantal geheel nieuwe exemplaren.

 

Afbeelding: Willow Tree - Quiet Strength Memory Box

 

Een nieuw jaar!

Naast deze toevoegingen werd begin januari 2022 duidelijk dat er dit jaar nóg een aantal nieuwe Willow Tree-figuren zullen verschijnen. Het eerste figuur dat we onder de aandacht willen brengen, is het perfecte figuur voor het nieuwe jaar! Het figuur spreekt van kracht, doorzettingsvermogen en positiviteit. Eigenschappen die we juist nu willen omarmen, waar we soms zelfs voor moeten kiezen. Het figuur heeft de aansprekende titel Courageous Joy, wat kan worden vertaald met 'moedige vreugde'. Susan Lordi liet zich bij het ontwerp inspireren door Ghanees textiel, gemaakt van handgeweven stof, stroken zijde en katoen. Het figuur vertelt dat je trots mag zijn op je afkomst. Je afkomst is een sieraad! Daarnaast spat de energie, positiviteit en de kracht van het figuur af! Kortom, Courageous Joy is een prachtig Willow Tree-beeldje met een unieke symbolische betekenis. Een uniek cadeau om iemand te bemoedigen of te bedanken! 

 

Willow Tree - Courageous Joy

Afbeelding: Willow Tree - Courageous Joy

 

Gezelligheid

Het andere figuur dat dit jaar zal verschijnen heet Cozy. Het figuur staat symbool voor de geborgenheid, warmte en gezelligheid die een moeder kan bieden. We zien een moeder samen met haar twee dochters. De moeder maakt er een gezellig moment van door een verhaal of over vroeger te vertellen. De afgelopen periode wordt gekenmerkt door thuis blijven, bij elkaar zijn. Niet altijd makkelijk voor (jonge) gezinnen. Een moeder die ook in moeilijk omstandigheden van een huis een thuis kan maken, verdient wat ons betreft dan ook dit schitterende nieuwe Willow Tree-beeldje. Natuurlijk ook het perfecte cadeau voor een oma óf degene die jou de afgelopen tijd warmte en geborgenheid heeft gegeven.

 

Afbeelding: Willow Tree - Cozy

 

Officieel nog niet bekend

Dat de bovenstaande figuren aan de Willow Tree-collectie worden toegevoegd is via de officiële kanalen bekend gemaakt. We hebben daarnaast echter nog een aantal afbeeldingen gezien waarop nieuwe Willow Tree-figuren staan afgebeeld. Momenteel is nog niet duidelijk hoe deze figuren heten en wanneer ze zullen worden uitgebracht. 

 

Afbeelding: Willow Tree - Box met Holy Family (officiële titel nog onbekend)

 

Afbeelding: Willow Tree - 2022 Hanging Ornament (officiële titel nog onbekend)

 

Afbeelding: Willow Tree - Jongen met 'Love you' (officiële titel nog onbekend)

 

Afbeelding: Willow Tree - Figuur met 2022 (officiële titel nog onbekend)

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.