Pre-orders Jim Shore online

Pre-orders Jim Shore online

Alle nieuwe figuren uit de Jim Shore-collectie staan nu online en kunnen als pre-order worden besteld!

Uiteraard vind je alle nieuwe Heartwood Creek-figuren bij UniekCadeau.com. Zo vind je alle nieuwe Santa's , waaronder het prachtige figuur Celebrating 20 years Together, een schitterende Kerstman die speciaal is uitgebracht ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan van Heartwood Creek. Op de Kerstman vind je alle thema's die Jim Shore in de afgelopen jaren heeft terug laten komen.

Uiteraard vind je naast deze bijzondere Santa ook een fraai aantal nieuwe Santa's, waaronder één speciaal ontworpen voor het Worldwide Event, dat later dit jaar wereldwijd zal plaatsvinden. Ook de nieuwe Annual Lapland Santa en Annual Christmas Song Santa ontbreken natuurlijk niet in de collectie! 

Zelf zijn we uitermate gecharmeerd van de kleine dierfiguren die Jim Shore dit jaar heeft uitgebracht, met als hoogtepunt toch wel de koala! Prachtige kleine kunstwerkjes met een vrolijke knipoog. 

Naast de schitterende Santa's heeft Jim Shore ook een aantal nieuwe engelen ontworpen, waaronder de Engel bovenaan deze pagina met de mooi naam Open Your Heart to the Christmas Miracle. Vergeet ook zeker niet de fraai nieuwe Kerststal en de Drie Koningen te bekijken. Ware kunstwerken!

Uiteraard zijn de nieuwe hanging ornaments ook bij ons te bestellen. Van Santa Riding Bear tot en met Baby’s First Christmas, stuk voor stuk echte Jim Shore-kunstwerkjes. 

Dit jaar zijn een groot aantal White Woodland-figuren uitgebracht, een collectie die door veel verzamelaars in de harten is gesloten. Voor ons springt de prachtige kaarsenstandaard er uit, echt fantastisch!

Uiteraard vind je op de site ook alle andere Jim Shore pre-orders, waaronder bijvoorbeeld Looney Tunes by Jim Shore, The Grinch by Jim Shore en Disney Traditions. Wacht niet te lang met bestellen, want voor een groot aantal Jim Shore-producten geldt dat de oplages beperkt zijn.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.