• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Spirited Child

€21,95 €19,75
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig Willow Tree-beeldje van een meisje. Een bijzonder cadeau om zo te geven of als onderdeel van een set Willow Tree-beeldjes passend bij jouw gezin of familie.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Spirited Child

“Roses are a universal symbol of love. Like children, they require extra care, patience and hard work from the gardener. But when they bloom, their outstanding combination of intense fragrance, color and beautiful form is worth all the effort.”

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: ...nurtured by your loving care
Afmetingen: 7,5 x 5,5 x 5,5 cm
Code: 26224
Reviews
Reviews
4.7 sterren op basis van 7 beoordelingen
Glenda Brandsma Ensing 09-04-2024
Reviews

Een gaaf beeldje

Joyce 18-11-2023
Reviews

Mooi afgewerkt

Karla Simons 01-10-2023
Reviews

Kende de kwaliteit al van de beeldjes. Was in orde.

Yvonne Vogel 12-06-2023
Reviews

Lekker nonchelant

Marijn de Wijs 19-05-2023
Reviews

Precies waar ik op had gehoopt

Ellen Gouweleeuw 29-08-2022
Reviews

Blij met beeldjes. Erg content met nalevering zonder kisten tien bleek dat er met levering een besteld product miste. Dank

M. Haselhorst 25-06-2021
Reviews

Goed verpakt!

4.7 sterren op basis van 7 beoordelingen