• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Joyful Child

€21,95 €19,75
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig Willow Tree-beeldje van een meisje. Een bijzonder cadeau om zo te geven of als onderdeel van een set Willow Tree-beeldjes passend bij jouw gezin of familie.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Joyful Child

“Roses are a universal symbol of love. Like children, they require extra care, patience and hard work from the gardener. But when they bloom, their outstanding combination of intense fragrance, color and beautiful form is worth all the effort.”

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: ...nurtured by your loving care
Afmetingen: 7,5 x 5,5 x 4 cm
Code: 26223
Reviews
Reviews
4.9 sterren op basis van 8 beoordelingen
Ronald van Noort 11-05-2024
Reviews

Heel mooi gemaakt!

Glenda Brandsma Ensing 09-04-2024
Reviews

Een gaaf beeldje

Ruben 17-02-2024
Reviews

Helemaal prima

Joyce 18-11-2023
Reviews

Mooi afgewerkt

Sofie De Braekeleer 11-10-2023
Reviews

Dit beeldje is werkelijk prachtig gemaakt.

Kitty Kerver 26-12-2022
Reviews

Prachtig beeldje. Zou mijn kleindochter kunnen zijn ;)

Marijke Folmer 02-07-2022
Reviews

Prachtige beelden!

Ebri 03-08-2020
Reviews

-

4.9 sterren op basis van 8 beoordelingen