• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Father and Daughter

€49,95 €44,95
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig beeldje van een vader met haar dochter! Een uniek cadeau voor een vader of dochter! Een bijzonder cadeau om zo te geven of als onderdeel van een set Willow Tree-beeldjes.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Father and Daughter

"Willow Tree is a reminder of someone we want to keep close, or a memory we want to touch... I like for the viewer to become a participant in the understanding of the piece. It makes it more personal for the giver and the receiver to envision what or whom they want.” 

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Celebrating the bond of love between fathers and daughters
Afmetingen: 11,5 x 14,5 x 19 cm
Code: 26031
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Simone Heuver 02-01-2024
Reviews

Zijn in het echt nog mooier als op foto.

Simone 20-02-2023
Reviews

Prachtig! Zó gedetailleerd en tegelijk zo open neergezet, zodat iedereen z’n eigen interpretatie eraan kan geven.
Ik ben er stil van: zó mooi!

Wendeline Alderlieste 10-10-2022
Reviews

Prachtig beeldje, degene die ik het gaf was diep ontroerd

5 sterren op basis van 3 beoordelingen