• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - That's my Dad

€49,95 €44,95
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig beeldje van een vader met zijn zoontje! Een uniek cadeau voor een vader! Een bijzonder cadeau om zo te geven of als onderdeel van een set Willow Tree-beeldjes.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - That's my Dad

"When my son was young, I remember how he craved physical playtime with his Dad—wrestling on the floor, big bear hugs, being silly, running, climbing, jumping; it didn't matter, just that they were together, laughing, spending time in the moment. Years later, I realized all of that physical interaction was a powerful way for dad and son to communicate—and how it formed a strong base of trust and love for a lifetime." 

Susan Lordi

 

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: My favorite time is time with you
Afmetingen: 10,5 x 7,5 x 11,5 cm
Code: 27595
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Liesbeth Brands 13-06-2024
Reviews

Precies zoals op de afb

Lenette Petri 18-03-2024
Reviews

SUPERRR MOOI..

Saskia en Lennard Groothuijse 27-10-2023
Reviews

Heel mooi!

Fam van den Brink 09-12-2022
Reviews

Prachtig!!

5 sterren op basis van 4 beoordelingen