Willow Tree Memory Boxes

Willow Tree Memory Boxes

Goed nieuws! Enkele Willow Tree Boxes zijn binnenkort weer leverbaar in Nederland! Er verschijnen in ieder geval twee Memory Boxes en één Keepsake Box.

Eerst even terug in de tijd... Toen we tien jaar geleden (!!) begonnen met de verkoop van Willow Tree bestond de Willow Tree-collectie onder andere uit een aantal Memory en Keepsake Boxes. Meteen merkten we dat deze bewaarboxen een gevoelige snaar raakten. We hoorden dat de bewaarboxen werden gebruikt om tastbare herinneringen van een overleden dierbare of een aandenken aan een huisdier in te bewaren. De ondertitels van de Memory Boxes en Keepsake Boxes leken vaak perfect aan te sluiten bij de situaties van de mensen die de boxen kochten of mochten ontvangen. Helaas werd niet lang na de start van onze webwinkel besloten dat deze prachtige producten uit de Europese collectie werden gehaald. 

 

Nu, jaren later, is besloten dat een aantal van deze Memory Boxes en één Keepsake Box voorlopig weer beschikbaar komen in Europa en dus in Nederland! Nieuws waar we blij van worden, want we weten dat dit echt unieke cadeaus kunnen zijn in bijzondere tijden.

 

Mother and Daughter Memory Box

Eén van de Willow Tree Memory Boxes die binnenkort verschijnt is de Mother and Daughter Memory Box. Een bijzonder en uniek cadeau voor elke moeder of dochter. In de Memory Box kun je een handgeschreven brief verstoppen, een bijzonder sieraad of kleurplaten van de kleinkinderen. De Memory Box kan ook gebruikt worden om tastbare herinneringen van een verloren dierbare te bewaren. De ondertitel van deze Memory Box luidt: "Protect and cherish; give wings to fly". 

 

We verwachten de Mother and Daughter Memory Box te kunnen leveren vanaf juni 2021. Laat op de productpagina je e-mailadres achter (via de groene knop) en je ontvangt gelijk bericht als de Mother and Daughter Memory Box bij ons binnenkomt.

 

Mother and Daughter Memory Box - Willow Tree

Afbeelding: Willow Tree - Mother and Daughter Memory Box

 

A Tree, A Prayer Memory Box

De andere Willow Tree Memory Box die binnenkort verkrijgbaar zal zijn is A Tree, A Prayer Memory Box. Een bijzonder fraai gedecoreerde bewaarbox, uiteraard ontworpen door Susan Lordi. Deze Memory Box kan worden gebruikt om iemand te bemoedigen: schrijf een aantal handgeschreven bemoedigingen op briefpapier en geef echt een uniek, persoonlijk cadeau. De Memory Box kan ook worden gebruikt om je gebeden in te bewaren. Schrijf je gebeden op en bewaar ze, zodat je na verloop van tijd terug kunt lezen waar je voor gebeden hebt.

 

Ook deze Memory Box verwachten we in juni binnen te krijgen. Laat je e-mailadres achter de op de productpagina en je ontvangt direct bericht als de Memory Box bij ons binnenkomt. 

 

Willow Tree - A Tree A Prayer Memory Box

Afbeelding: Willow Tree - A Tree, A Prayer Memory Box

 

Quiet Strength Memory Box

Een Memory Box speciaal voor paardenliefhebbers is Quiet Strength Memory Box. Een bijzonder fraaie Memory Box die vertelt over de bijzondere band tussen mens en dier. De Memory Box is ook perfect om cadeau te geven aan een vriendin. De ondertitelt luidt namelijk: 'Always there for me'. 

 

De Quiet Strength Memory Box is leverbaar vanaf juni 2021. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat je e-mailadres achter op de productpagina en ontvang gelijk een berichtje als de Memory Box bij ons binnenkomt! 

 

Willow Tree - Quiet Strength Memory Box

Afbeelding: Willow Tree - Quiet Strength Memory Box

 

True Keepsake Box

In tegenstelling tot de wat grotere Memory Boxes zijn de deksels van de Keepsake Boxes niet bevestigd met scharnieren. Als je jouw kostbaarheden wilt bekijken, kun je zo het dekseltje eraf halen. De True Keepsake Box is perfect voor het bewaren van een bijzonder sieraad, zoals een ring of kettinkje. De ondertitel van deze Keepsake Box luidt: "Truly a friend". Met fraaie letters staat dit aan de binnenzijde van de box. Let ook op de prachtige details zoals de pootafdrukjes van een hond op de voorzijde van de bewaarbox.

 

Wil je dit prachtige bewaarboxje cadeau geven? Of is de True Keepsake Box het perfect geschenk voor jezelf? Laat je e-mailadres bij ons achter op de productpagina en je krijgt gelijk bericht als deze bewaarbox bij ons binnenkomt. De exacte leverdatum is nu nog niet bekend.

 

Willow Tree - True Keepsake Box

Afbeelding: Willow Tree - True Keepsake Box

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.