Willow Tree - Forget-me-not

Willow Tree - Forget-me-not

Ken je iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken? Wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt? Het Willow Tree-beeldje Forget-me-not is het perfecte cadeau!

De ondertitel van het figuur luidt 'Holding thoughts of you closely', oftewel: je bent altijd in mijn gedachten. Het figuur houdt vergeet-me-nietjes vast. Susan Lordi: "Met het figuur Forget-me-not laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt. Het figuur staat symbool voor vriendschap en liefde die afstand overwinnen. Ze is daarnaast een vrolijke toevoeging de kleurrijke andere figuren als SunshineBeautiful WishesSurrounded by LoveBloom and Happiness."

Het figuur is momenteel ruim op voorraad!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.