Willow Tree catalogus

Willow Tree catalogus

Een compleet overzicht van alle Willow Tree-figuren die ooit zijn uitgebracht! Op veler verzoek nu te downloaden via de onderstaande afbeelding.

Van de allereerste figuren die Susan Lordi ooit voor Willow Tree ontwierp tot en met de laatste figuren die aan de collectie zijn toegevoegd (waaronder My Guy, Quiet Wonder en Adorable You). Van de complete Kerststal - nog altijd de meest succesvolle figuren uit de Willow Tree-collectie - tot en met alle Memory Boxes


Hou er rekening mee dat dat in deze catalogus ook alle producten zijn opgenomen die enkel zijn uitgebracht op de Amerikaanse markt. Ook is een groot gedeelte niet meer leverbaar, omdat er immers steeds nieuwe producten aan de collectie worden toegevoegd. Zie hier bijvoorbeeld een aantal producten die binnenkort uit de collectie verdwijnen.
Bij UniekCadeau.com vind je uiteraard álle producten die op dit moment leverbaar zijn in Nederland. We mogen ons met trots dé grootste Willow Tree-winkel van Nederland noemen.  


Is een figuur momenteel niet leverbaar? Klik op de groene knop en laat je e-mailadres achter. Je ontvangt gelijk bericht, wanneer het product weer op voorraad is. 

Veel plezier met de catalogus!

Willow Tree Catalogus

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.