Nieuwe figuren Willow Tree bekend!

Nieuwe figuren Willow Tree bekend!

De nieuwste Willow Tree-producten zijn bekend gemaakt! We zijn als dierenliefhebbers erg te spreken over het beeldje Adorable You waarin de liefde tussen mens en hond centraal staat. Je kunt kiezen uit een Willow Tree beeldje met een donkere en een lichte hond. Erg leuk!

Adorable You ( golden dog)Adorable You (dark dog)

Willow Tree - Adorable You (golden dog) & Willow Tree - Adorable You (dark dog)

 

Ook zijn we blij te kunnen melden dat er een (eindelijk!) losstaand figuur van een man/vader te bestellen is: My Guy. Nu is het nog makkelijker om je eigen gezin of familie samen te stellen! Dat was nu wel eens lastig, omdat de vaderfiguur nooit los te bestellen was. Vaak kregen we hier reacties op en fijn te kunnen melden dat er nu een oplossing is!

Willow Tree - My Guy

Willow Tree - My Guy

 

Ook leuk om te zien dat de Memory Boxes - die enkele jaren geleden ook in Nederland te bestellen waren - weer in de collectie zijn opgenomen. Prachtige boxen waar je tastbare herinneringen, zoals een oude brief of foto's, in kunt bewaren. Destijds kregen we vaak ontroerende verhalen te horen over de Memory Boxes. Mooi dat deze bewaardoosjes nu weer te bestellen zijn!

Willow Tree - Quiet Strength Memory Box 

Willow Tree - Quiet Strength Memory Box

 

Het beeldje Our Healing Touch zal door velen met enthousiasme worden ontvangen. Een prachtig figuur waarbij de liefde tussen generaties op een vertederende manier naar voren komt. Zeker in deze onzekere tijden een prachtig geschenk voor een (groot-)moeder!

 

Our Healing Touch

Willow Tree - Our Healing Touch

 

Uiteraard kunnen de jaartal-figuren van Willow Tree niet achterblijven. Ook voor 2021 zijn er twee prachtige figuren door Susan ontworpen. Het losstaande beeldje is geïnspireerd door het bestaande Willow Tree-beeldje Abundance. Met de witte bloemen heeft dit figuur echter een hele andere, serene stijl. Een bijzondere manier om het jaar 2021 te herinneren. Ook kan het ornament niet uitblijven. We raden de verzamelaars aan om tijdig te bestellen, omdat deze figuren beperkt leverbaar zijn.

Willow Tree - Bountiful 2021 & Willow Tree - 2021 Dated Ornament

 

Zodra de nieuwe figuren op voorraad zijn, kun je ze bij ons bestellen! Alvast een beeldje reserveren? Of een berichtje ontvangen als de figuren online staan? Stuur een mailtje naar [email protected]

 

Reacties

  1. Jeffrey Jeffrey

    Prachtige beeldjes! En wat leuk dat er steeds nieuwe modellen uitkomen...wij zijn super blij met onze collectie van Willem Tree!! Deze beeldjes zijn echt een aanrader om zelf aan te schaffen of om een uniek cadeau te geven!

  2. Jaap  Berkhof Jaap Berkhof

    Hallo Astrid, dat is zeker mogelijk! We nemen contact met je op, zodra we weten dat het ornament binnenkomt. Staat genoteerd!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.