Nieuwe figuren Willow Tree bekend!

Nieuwe figuren Willow Tree bekend!

De Willow Tree-collectie is uitgebreid! We zetten de nieuwe producten voor je op een rijtje. Het betreft een nieuw figuur, twee keepsake boxes en twee ornamenten.

Het nieuwe figuur heet Little Things (zie afbeelding hierboven). De vrouw houdt een belangrijke plant vast voor de monarchvlinder. Door deze plant in haar tuin te planten, kan de monarchvlinder zich voeden en verder ontwikkelen. Zo kunnen kleine handelingen van grote betekenis zijn. De ondertitel van dit fraaie figuur slaat dan ook de spijker op de kop: 'It's the little things that make a big difference'. Een prachtig cadeautje om iemand te bemoedigen of juist om iemand te bedanken voor datgene wat hij of zij voor jou heeft gedaan.

De nieuwe keepsake box Quiet Strength staat voor de bijzondere band tussen mens en dier, in het bijzonder het paard. De loyaliteit en de onvoorwaardelijke liefde van het paard maken diepe indruk.

 

Willow Tree - Quiet Strength Keepsake Box


De nieuwe keepsake box The Dancer is het perfecte cadeau voor creatievelingen. Bewaar in dit fantastisch vormgegeven bewaarboxje jouw kostbare bezittingen. Op de bodem van de keepsake box staan de treffende woorden: 'Creative expression comes from within.'

 

Willow Tree - The Dancer Keepsake Box

 

De collectie wordt verder aangevuld met twee ornamenten van reeds bestaande figuren. Met het Surprise Ornament kun je iemand verrassen, bijvoorbeeld in een moeilijk periode. 

Willow Tree - Surprise Ornament

Willow Tree - Surprise Ornament

 

De bloemen in het Sunshine Ornament staan symbool voor vriendschap. Het perfecte cadeau om je vriendin mee op te vrolijken of te bemoedigen.

Willow Tree - Sunshine Ornament

Willow Tree - Sunshine Ornament

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.