• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - The Dancer Keepsake Box

1 / 2
€54,95 €49,45
Een prachtige Willow Tree Keepsake Box met de figuur van een danseres. Een uniek cadeau voor de verjaardag van je zus, moeder, dochter of beste vriendin! Met liefde ontworpen door Susan Lordi.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - The Dancer Keepsake Box

"A gift for dancers, young and old, or those who enjoy the art and creative expression of dance. Keepsake Boxes are small, sweet places to keep treasures, hair ties, jewellery. Hand-painted bas-relief lid is not attached. Inside, bottom of the box reveals the sentiment, "Creative expression comes from within.""

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Wood composite with bas–relief cast stone carving
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Creative expression comes from within
Afmetingen: 13 x 5 x 4 cm
Code: 28098
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen