Het begin van de Willow Tree Kerststal is er!

Het begin van de Willow Tree Kerststal is er!

De meeste producten uit de Willow Tree Kerststal laten waarschijnlijk nog enkele weken op zich wachten. We zijn echter blij te kunnen melden dat er vandaag een aantal exemplaren van de fraaie Metal Star Backdrop bij ons zijn binnengekomen!

En daarmee is het eerste product uit de zeer populaire Willow Tree Kerststal vanaf nu officieel te koop


De Willow Tree figuren blijven onverminderd populair, maar vanwege de corona-pandemie zijn er veel problemen rond de productie en levering. We doen uiteraard onze best om de producten zo snel mogelijk weer op voorraad te krijgen en hebben zo groot mogelijk ingekocht. 

Heb je interesse in figuren uit de Willow Tree Kerststal? Laat je e-mailadres achter op de productpagina in kwestie. Je krijgt dan gelijk een mailtje zodra het product bij ons binnenkomt. Wie het eerst zijn e-mailadres invult, krijgt als eerste een mailtje.

De Metal Star Backdrop, vanaf nu dus leverbaar, is een prachtige achtergrond voor de Willow Tree Nativity, waardoor de set nog meer diepgang krijgt. De Metal Star Backdrop staat symbool voor de sterrennacht tijdens de stille nacht dat Jezus Christus werd geboren. Een fraaie toevoeging aan de Willow Tree Kerststal.

Het is mogelijk om één Metal Star Backdrop te gebruiken. Zie afbeelding hierboven. Bij een grotere Kerststal is het ook fraai om twee exemplaren te gebruiken door deze symmetrisch achter de Crèche te plaatsen. Zie afbeelding hieronder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.