• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotime - Merry-Go-Round

€12,95
Met dit mooie houten bouwpakketje bouw je een heuse draaimolen! Een leuke puzzel - echt een mooie uitdaging! - met een prachtig resultaat! Een uniek en creatief cadeau!
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Robotime - Merry-Go-Round

Modelbouw hout, de Rolife kermiscarrousel

De allereerste draaimolens waren behoorlijk anders dan wat je tegenwoordig gewend bent. In het verleden was een draaimolen daadwerkelijk een "draai-molen". Er hingen touwen aan vier horizontale molenwieken, waar vier personen hard omheen renden, in de touwen klommen en vervolgens rondgedraaid werden. Jouw houten carrousel is echter veel geavanceerder en heeft vier gestileerde paarden die rondgaan wanneer je jouw mechanische draaimolen een zet geeft.

Ook voor beginners houten modelbouw

Knutselen met hout wordt steeds leuker door lasertechniek. In jouw kermiscarrousel hebben wij de typische kermisdecoraties met laser ingegraveerd. En natuurlijk is er boven op het dak van jouw carrousel een wapperende vlag te vinden. Ook met laser bewerkt. De stukken van deze 3D-puzzel zijn dat allemaal en daarom druk je ze zo makkelijk uit de houten platen. Omdat ze zo nauwkeurig zijn, zet je dit knutselpakket voor volwassenen makkelijk in elkaar. Lees snel verder hoe …

Bouwpakket hout ideaal om samen te maken

Je stelt jouw draaimolen samen uit twaalf segmenten, met uitzondering van de vier paardjes. Omdat je vaak dezelfde handeling herhaalt tijdens het bouwen van deze DIY-kit, kun je hem goed met meerdere mensen maken. Bovendien maken we het je makkelijk met een duidelijke bouwtekening. Op deze tekening staan figuren met nummers die corresponderen met de nummering op de houten platen. Let op: de stangen van de paardjes zijn kwetsbaar.

Wil je jouw draaimolen een persoonlijk tintje geven? Verf dit Robotime bouwpakket dan in vrolijke kleuren! Als je nog meer Robotime DIY om te knutselen zoekt, dan staan wij paraat voor je. We hebben van allerlei kermisattracties. Allemaal kunnen ze bewegen, maar we hebben er ook met licht en muziek! Kijk snel bij bijvoorbeeld de tilt-a-whirl, de zweefmolen of de droptower! We hebben ook paardencarrousels met muziek! Ze kunnen snel bij je zijn als je nú bestelt.

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen