• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Looney Tunes by Jim Shore

Jim Shore heeft van de iconische karakters van Looney Tunes ware kunstwerkjes gemaakt voor de Looney Tunes by Jim Shore-collectie. In Nederland zijn deze fraaie figuren uiteraard verkrijgbaar bij UniekCadeau.com!
€29,00 €24,65
+

Looney Tunes by Jim Shore

Looney Tunes by Jim Shore

De knotsgekke karakters van Looney Tunes staan inmiddels symbool voor een gouden periode in de wereld van animatie. Van de betweterige Bugs Bunny, de 'schattige' Tweety Bird tot en met de neurotische Daffy Duck, Jim Shore heeft van deze iconische karakters ware kunstwerkjes gemaakt voor de Looney Tunes by Jim Shore-collectie. Hiermee zijn unieke cadeaus ontstaan voor talloze gelegenheden. Van Valentijnsdag tot en met de verjaardag van je vader of moeder. Stuk voor stuk unieke cadeaus!

Al meer dan tien jaar is UniekCadeau.com officieel verkooppunt van de producten van Jim Shore. Deze prachtige producten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze collectie unieke cadeaus. De beeldjes van Jim Shore zijn wereldwijd geliefd als cadeau of voor de verzamelaar. De beeldjes van Jim Shore stralen vakmanschap uit, waarbij de traditionele folkloristische invloeden uit de Amerikaanse en Europese culturen op fraaie wijze naar voren komen. De kleurrijke figuren zijn prachtig gedetailleerd en stralen kwaliteit uit. Elk Jim Shore-figuur is een uniek cadeau, want elk beeldje wordt met de hand beschilderd. Hierdoor kunnen kleine verschillen in kleur voorkomen. Dit maakt elk figuur echt uniek. Wat begon met een paar Santa's is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreide collectie. Looney Tunes by Jim Shore: altijd een uniek cadeau! 

TM and © Warner Bros. Entertainment Inc. (s22)
© 2022 Jim Shore Designs