• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Robotime - Dream Yard

€19,95
Met dit leuke bouwpakketje van Robotime maak je dit prachtige schuurtje vol met leuke details! Een uniek en creatief cadeau!
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Robotime - Dream Yard

Miniatuur tuin om in weg te dromen, van Rolife!

Diorama’s of miniaturen zijn al eeuwen een geliefd decoratiestuk. Ze brengen onveranderlijk een glimlach op ieders gezicht of op zijn minst verbazing. Nooit zul je iemand boos zien kijken naar een miniatuur tuintje als dit. Was je maar piepklein dan kon je de groene planten verpotten met de schep, de witte rozen begieten met de gieter of van de gele bloemen er een paar afknippen voor in een vaas. Maar helaas, je zult het moeten doen met genieten van het maken en bekijken …

DIY knutselen, creatief en ontspannend

Niets geeft zoveel voldoening als creatief met je handen bezig zijn. Dingen creëren zit in de mens. Om het knutselen met hout soepel te laten verlopen, krijg je van ons alles wat je nodig hebt om dit bouwpakket van hout te maken. Triplex waar je voorgesneden puzzelstukken uitdrukt, lijm en bedrukt papier om voorwerpjes uit te knippen. Natuurlijk zit ook de ledverlichting in dit knutselpakket voor volwassenen.

Niet het enige robotime bouwpakket van deze serie

Naast de ledverlichting maak je ook het kastje en de kruk zelf. Als je na een dag knutselen klaar bent met dit schatje, dan val je in een diep gat. Je bent voldaan, trots, maar er ontbreekt iets. Het jeukt. Je wilt ook de andere leuke bouwpakketten van deze serie Mini Town. Je bent nieuwsgierig naar wat voor voorwerpjes er daar in zitten, wat zijn de specifieke uitdagingen van de andere van de serie?

Dat vertellen we je. Met Robotime DIY maak je een AGA-cooker in een keukentje, een jammachine in een winkel, een boeken- en een groentewinkel en nog een tuintje met plantjes. Verzamel ze allemaal, maak er een winkelstraatje van en blijf je verbazen over de vele leuke details! Voor gratis verzendkosten stop je er meerdere in je mandje natuurlijk!

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen