Jim Shore - groot kunstenaar met warme persoonlijkheid

Jim Shore - groot kunstenaar met warme persoonlijkheid

Jim Shore verovert de wereld met zijn fraaie kunstwerken, maar zeker ook met zijn warme persoonlijkheid. Voor wie hem nog niet kent, hierbij een korte kennismaking.

 

Jim Shore kwam al op jonge leeftijd in aanraking met het ontwerpen van kunst. Zijn artistieke ouders leerden hem vol geduld en met liefde om kunst te maken, geïnspireerd door de Amerikaanse volkskunst. In de loop van de jaren heeft Jim Shore zijn eigen stijl ontwikkeld en kreeg hij steeds meer succes. In 2001 kwam hij in aanraking met het befaamde bedrijf Enesco. Het merk Heartwood Creek werd ontwikkeld, nu niet meer weg te denken uit de cadeau- en verzamelwereld. Al snel werd Heartwood Creek door het grote publiek omarmd en Jim Shore ontving vele prijzen voor zijn kunstwerken.

Jim Shore - Heartwood Creek

 

Inmiddels is Jim Shore een gerenommeerde naam in de cadeau en verzamelwereld. De stijl van Jim Shore staat op zichzelf en is duidelijk herkenbaar. Wereldwijd heeft Jim Shore een grote schare fans ontwikkeld, ook in Nederland. Niet alleen door zijn kunstwerken, ook door zijn vrolijke karakter en oprechte interesse in zijn klanten is hij zeer geliefd. Inmiddels is Jim Shore wereldwijd bekend als ontwerper van uiteenlopende collecties, altijd met in dezelfde Jim Shore-stijl.

Jim Shore Disney Nederland

 

In de afgelopen jaren is de Jim Shore collectie van een kleine collectie EngelenSanta's en Sneeuwpoppen uitgegroeid tot een zeer uitgebreide collectie, waarbij het hele jaar door nieuwe producten worden ontwikkeld. Van mini-figuren tot en met gigantische beelden, van Santa's tot en met Mickey Mouse. Voor ieder wat wils! Jim Shore blijft zichzelf ontwikkelen en we zijn benieuwd naar de komende jaren! 

UniekCadeau.com verkoopt de collecties van Jim Shore nu al meer dan tien jaar. Al meer dan tien jaar zijn we officieel verkooppunt in Nederland en België. Van Disney Traditions tot en met Heartwood Creek, van DC Comics en The Grinch tot en met The Wizard of Oss. Ben je op zoek naar een speciaal figuur? Neem gerust contact met ons op via de mail ([email protected]) of via de Chat op onze site. We helpen je graag!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.