• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - 2024 Ornament

€24,95 €22,45
Een prachtig ornament uit de Willow Tree-collectie, speciaal door Susan Lordi voor het jaar 2024. Tijdelijk verkrijgbaar en de voorraad is beperkt. Een uniek cadeau met grote symbolische waarde.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - 2024 Ornament

"A golden wreath of hearts welcomes joyful occasions such as new babies, graduations, marriages, new careers and retirements… celebratory events worthy of commemoration! 19th in the annual series of Willow Tree Dated Ornaments."

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Welcome joy!
Afmetingen: 10 cm hoog
Code: 28253
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Astrid Van den Berg 02-02-2024
Reviews

Mooie aanvulling op mijn verzameling

5 sterren op basis van 1 beoordelingen