• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Just for You

€32,95 €29,65
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een bijzonder cadeau om iemand te bedanken: een leraar, vrijwilliger, een goede vriendin of bijvoorbeeld je ouders.
Levertijd Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Just for You

"A gift to express appreciation and thankfulness for teachers, volunteers, donors, caregivers, friends. Willow Tree angels resonate with many cultures and ages of people. To some they represent protection, to some they are an outward reminder of inner peace, and to some they represent a way to remember those who have left this earth. Includes a gift tag with sentiment 'With sincere thanks'."

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: With sincere thanks
Afmetingen: 14 x 9,5 x 4,5 cm
Code: 26166
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Joni 12-06-2020
Reviews

Een mooi en origineel cadeau om te geven die je graag wilt bedanken. Ook leuk dat het gelijk een engel is die je weggeeft.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen