• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Tri-Step Riser

-10%
1 / 1
€28,95 €26,05
Op deze fraaie display kun je jouw collectie Willow Tree-figuren tentoonstellen. Op het handbeschilderde display staat het Willow Tree-logo.
Levertijd Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Tri-Step Riser

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Hout
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Niet van toepassing
Afmetingen: 8 x 20,5 x 20,5 cm
Code: 26693
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Leo 24-07-2020
Reviews

Veelzijdig te gebruiken voor diverse verzamelingen. Wellicht is het een goed idee dit display ook in spiegelbeeld te maken zodat er twee op elk uiteinde van een plank of kast geplaatst kan worden

5 sterren op basis van 1 beoordelingen