• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree -Kindness Girl Keepsake Box

€54,95 €46,71
Een prachtige box uit de Willow Tree-collectie, geïnspireerd door het Willow Tree-figuur Kindness (girl). De box staat symbool voor de hechte band tussen mens en dier. Met liefde ontworpen door Susan Lordi voor Willow Tree.
Levertijd Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree -Kindness Girl Keepsake Box

"A gift for those who love cats and treasure their affection. Keepsake Boxes are small, sweet places to keep jewellery, hair accessories, notes. Inside, the bottom of this box reveals the sentiment, "Above all, kindness"."

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Above all, kindness
Afmetingen: 12,7 cm hoog
Code: 28178
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen