• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Love my Cat (dark)

€14,95 €13,45
Onze huisdieren zijn meer dan alleen maar onze huisdieren. Ze houden ons gezelschap, zijn onze beste vrienden, speelkameraden, therapeuten en ga zo maar door. Ze zijn er altijd en ze hebben elk een eigen persoonlijkheid. Een bijzonder Willow Tree-beeldje
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Love my Cat (dark)

"Somehow our pets sense—they just know—how we feel. And totally accept us, in whatever emotional or physical state we appear. They teach us about friendship and patience and inner peace. They support us with loyalty, softness, an independent spirit and expressive gaze. It is true that animals have a sixth sense. It is the sense of love, unconditionally." 

Susan Lordi

 

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Always with me, full of personality!
Afmetingen: 7,5 x 3 x 3 cm
Code: 27684
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Kayleigh 08-12-2023
Reviews

Mooi beeldje en past goed bij de rest van de collectie.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen