• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - We are Three

€62,95 €56,65
Een uniek en bijzonder kraamcadeau! Een bijzonder cadeau om zo te geven of als onderdeel van een set Willow Tree-beeldjes passend bij jouw gezin of familie. Ontworpen door Susan Lordi.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - We are Three

"Bringing a new baby home redefines a couple. They see themselves now as parents—with their own family. We are Three represents the incredible feelings of belonging and love for this new little person…”

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: It used to be just you and me, Now we are three - a family!
Afmetingen: 22 x 10 x 7 cm
Code: 27268
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Cor Blom 10-05-2024
Reviews

Gewoon mooi beeldje

KIM 29-03-2021
Reviews

Dit is zo een mooi geschenk. Zonder woorden, het beeld geeft perfect de gevoelens weer. Blij met een nieuw leven, een leven met drie!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen