• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - something special

€42,95 €38,65
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een schitterend beeldje dat symbool staat voor het zorgen en beschermen van iets speciaals. Een bijzonder cadeau voor een hulpverlener, je ouders of een leerkracht.

Dit figuur staat symbool voor onze besch
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - something special

Dit figuur staat symbool voor onze bescherming en zorg voor iets speciaals... onze kinderen, onze aarde, onze natuurlijke hulpbronnen. Ik zie het als een figuur dat staat voor hoop, voor mogelijkheden... voor elk kind dat zijn of haar aandeel mag leveren. In de rots staan symbolen en woorden gekerfd. Puzzelstukjes bijvoorbeeld die symbool staan voor de onderlinge verbondenheid van mensen. Hierbij moest ik ook denken aan kinderen met autisme en onze verantwoordelijkheid om ook voor deze speciale kinderen te zorgen. Het jonge plantje in de pot staat voor een hoopvolle toekomst. Zo willen we naar de toekomst kijken. Vol hoop!"

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: You make the world a better place
Afmetingen: 14 x 4,5 x 4 cm
Code: 27269
Reviews
Reviews
4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen
L.J. Breur 21-11-2023
Reviews

prachtig beeldje, plantje dus te kwetsbaar; was eraf gebroken

Kelly Van van hoek 20-06-2021
Reviews

Echt weer een plaatje met een mooie betekenis

Jan 20-04-2021
Reviews

Snelle levering perfecte kwaliteit!

4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen