• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Lots of Love

€24,95
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Verras je geliefde, moeder, zus of vriendin met dit prachtige Willow Tree-beeldje om te vertellen dat je van haar houdt!
Levertijd Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte!
Willow Tree - Lots of Love

"This figure has universal appeal in both symbol and sentiment. Delicate outlines of concentric hearts sparkle with an expression of love that can range from friendly, affectionate, romantic, abiding…"

 

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Ever close to my heart
Afmetingen: 14 x 4 x 5 cm
Code: 27440
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen