• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - The Holy Family

€69,95 €62,95
Een bijzondere weergave van het eeuwenoude Kerstverhaal, de geboorte van Jezus Christus. Susan Lordi ontwierp dit kleurrijke maar toch intieme beeld. Een uniek kerstcadeau!
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - The Holy Family

“This is a story from the past… but the overwhelming emotions of holding a new baby, starting a new family, and wanting to protect them forevermore are present today in every culture and every age. My hope is that the gestures of Mary and Joseph will represent these powerful feelings of love and protection.” 

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Metaal
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: A child is born
Afmetingen: 19 x 8 x 9,5 cm
Code: 26290
Reviews
Reviews
4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Godelieve De Geest 08-12-2022
Reviews

voldoet aan verwachtingen

Felix 03-10-2020
Reviews

-

4.5 sterren op basis van 2 beoordelingen