• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Keepsake

€32,95 €29,65
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig Willow Tree-beeldje van een meisje met een gouden hart. Een bijzonder cadeau om zo te geven of als onderdeel van een set Willow Tree-beeldjes.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Keepsake

“I think of Keepsake as a remembrance piece. We keep those we love safe within us forever, no matter where they are. The gold symbolizes preciousness — a sacred place in our heart.” 

Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Kept forever in the heart
Afmetingen: 13,5 x 5 x 4,5 cm
Code: 26132
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
P Daman 16-02-2023
Reviews

Het beeldje zag er goed uit, zoals verwacht.

Annelies 10-01-2021
Reviews

Ik wil u bedanken voor de correcte levering van dit prachtige beeldje mevr A van Beek

5 sterren op basis van 2 beoordelingen