• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Hope

€24,95 €22,45
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig Willow Tree-beeldje met het woord "Hope". Ontworpen door Susan Lordi.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Hope

"A small figure looking upward with hope and courage can be a small reminder to stay focused and present during difficult times."

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Hope lifts us up!
Afmetingen: 15,5 x 6 x 4,5 cm
Code: 26163
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Charon van den Kieboom 11-03-2022
Reviews

De kwaliteit is goed en het is een mooi beeldje. Er staat een mooie tekst op de doos en er zit ook een mooi kaartje in.

Anne-Mieke 04-09-2020
Reviews

Heel erg mooi beeldje en degene voor wie het was vond hem ook erg mooi!

Marjo 25-05-2020
Reviews

Alles wat het bedrijf omschrijft. Een UNIEK cadeau. Ik heb dit iemand cadeau gedaan en daarmee iemand heel blij gemaakt. Ik had er alleen graag nog een kaartje bij willen sturen. Nu was de afzender onduidelijk.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen