• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Angel's Embrace

€35,95 €32,35
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een uniek kraamcadeau of een bijzonder cadeau bij de doop van een kindje. Ook een bijzonder cadeau om iemand te bemoedigen of een geliefde te gedenken.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Angel's Embrace

"This piece can be about the feeling you get from holding a child, or the child can represent something you want to protect ... a person, a memory, a relationship, a dream, a belief. Thus, the sentiment ‘hold close that which we hold dear’ can refer to someone or something tangible — or intangible and ethereal.”—Susan Lordi

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Hold close that which we hold dear
Afmetingen: 14 x 9 x 5 cm
Code: 26084
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Mary Bults 17-06-2023
Reviews

Mooi,prachtig

Mj Schakenraad 24-02-2022
Reviews

Prachtig, een mooi cadeau voor een nieuwe moeder

5 sterren op basis van 2 beoordelingen