• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Angel of Prayer

€31,95 €28,75
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een cadeau om te bemoedigen, te troosten of om iemand te laten weten dat je voor hem of haar bidt.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Angel of Prayer

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: For those who believe in the power of prayer
Afmetingen: 10,5 x 8,5 x 6,5 cm
Code: 26012
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 3 beoordelingen
C Olden 30-12-2023
Reviews

Een prachtige aanvulling van de nativityset

Erna Groen - Reefhuis 13-11-2022
Reviews

Mooie aanvulling voor mijn kerststal.

P.H.H. 08-06-2020
Reviews

Ik ben uitermate tevreden over de toegestuurde engel maar ook over UniekCadeau, uiterst zorgvuldige en vlotte afhandeling van de bestelling. TOP

5 sterren op basis van 3 beoordelingen