• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Angel of Comfort

€31,95 €28,75
Een uniek cadeau van grote symbolische waarde! Een prachtig Willow Tree-engeltje ter bemoediging of om iemand kracht of troost toe te wensen in een moeilijke periode. Ontworpen door Susan Lordi.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Angel of Comfort

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: Offering an embrace of comfort and love
Afmetingen: 8 x 8 x 7 cm
Code: 26062
Reviews
Reviews
4.6 sterren op basis van 5 beoordelingen
Hanneke de Jong 28-07-2023
Reviews

Prachtig.

Waltraud Brouwer 12-09-2022
Reviews

Het product bevalt uitstekend

Monique Luijpers 22-02-2022
Reviews

Mooi beeldje om te geven en onze vrienden te laten weten, dat we met ze meeleven, nu ze hun dierbaar hondje hebben moeten laten inslapen.

ingrid bekkers 02-01-2022
Reviews

ook zeer gedetailleerd

Yolanda 24-04-2021
Reviews

Zo een liefdevol en troostrijk tafereel tussen jongen en zijn hondje

4.6 sterren op basis van 5 beoordelingen