• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gry & Sif - Vase Lavender/White with Embroidery incl. Glass

1 / 3
€19,95 €17,95
Een kleurrijke vaas van vilt uit Nepal met aan de binnenzijde een glazen vaasje. Met liefde vervaardigd door getalenteerde vrouwen. Dit Fair Trade cadeau ondersteunt hun gemeenschap. Een uniek cadeau vol kleur en betekenis.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gry & Sif - Vase Lavender/White with Embroidery incl. Glass

Gry & Syf - Handmade Uniques

Laat Gry & Syf je inspireren bij het vinden van het perfecte, unieke cadeau. Elk stuk, met liefde vervaardigd door bekwame vrouwen in Nepal, draagt een verhaal van vakmanschap met zich mee.

Voor speciale gelegenheden biedt Gry & Syf een scala aan opties die verder gaan dan conventionele geschenken. Van prachtige vilten decoraties tot elegante accessoires, elk item is doordrenkt met een gevoel van authenticiteit en zorgvuldigheid.

De fair trade benadering van Gry & Syf voegt nog meer waarde toe aan deze bijzondere geschenken. Door te kiezen voor een product uit onze collectie, draag je bij aan een rechtvaardigere wereld. De vrouwen in Nepal ontvangen een eerlijk loon en werken in omstandigheden die hun vakmanschap respecteren.

Een uniek cadeau van Gry & Syf vertelt meer dan alleen het verhaal van de ontvanger. Het draagt ook bij aan het grotere verhaal van samenwerking, gemeenschap en positieve verandering.

Of het nu een verjaardag, jubileum of een andere mijlpaal is, Gry & Syf biedt een uitgebreide selectie van bijzondere geschenken voor elke gelegenheid. Laat je dierbaren zich geliefd en gewaardeerd voelen met een handgemaakt, uniek cadeau dat de warmte van vakmanschap uitstraalt.

Ontdek de betekenis achter elk product en koester het besef dat jouw keuze bijdraagt aan een betere wereld. Gry & Syf nodigt je uit om deel uit te maken van dit bijzondere verhaal. Samen creëren we een wereld waarin vakmanschap, eerlijkheid en gemeenschap hand in hand gaan. Welkom bij Gry & Syf, waar elk item een stukje van een groter geheel vertegenwoordigt.

Specificaties
Afmetingen: 17 cm hoog, doorsnede van 12 cm
Materiaal: Vilt en glas
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen