• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Willow Tree - Our Healing Touch

€99,95 €89,95
Een prachtig, intiem Willow Tree-beeldje waarbij de kracht van het samenzijn centraal staat. Een uniek cadeau voor moederdag of voor de verjaardag van je zus of beste vriendin! Met liefde ontworpen door Susan Lordi.
Levertijd Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Willow Tree - Our Healing Touch

"This piece is about the hair. Hair is a symbol of identity - who we are, how we see ourselves. Our hair differentiates us, but also connects us. Hair is tactile, sensuous and the touching and stroking of it can be comforting and healing. These women are connecting with each other in a quiet moment, atuned to each other in harmony" 

Susan Lordi

 

Willow Tree

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen hetzelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Specificaties
Ontwerp: Susan Lordi
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Ondertitel: The comfort of just being together
Afmetingen: 16,5 x 7 x 10 cm
Code: 28041
Reviews
Reviews
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
E. van Doorn 12-05-2023
Reviews

Mooie vormgeving en kwaliteit

5 sterren op basis van 1 beoordelingen