• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disney Traditions - Congratulations! (Mickey & Minnie wedding)

1 / 3
€74,95 €63,71
Een klassieker uit de Disney Traditions-collectie! Een schitterend beeldje van Mickey & Minnie Mouse, ontworpen door Jim Shore! Altijd al willen hebben? Dan is het nu je kans!
Levertijd Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte!
Disney Traditions - Congratulations! (Mickey & Minnie wedding)

"Mickey and Minnie get hitched! A tux-clad Mickey carries Minnie over the threshold in this heartwarming design by Jim Shore. Shore’s distinctive folk art style is evident in details like the checkered ears, elegant rosemaling and Minnie’s fuchsia shoes."

Disney Traditions combineert de magie van Disney met het artistieke van Jim Shore, de ontwerper van Heartwood Creek. Jim Shore brengt de Disney-figuren tot leven en weet het romantische en magische gevoel van Disney naar voren te brengen. Jim Shore laat zich voor Disney Traditions zowel inspireren door de klassieke schoonheid en het wereldberoemde uiterlijk van de Disney-figuren als door de Amerikaanse en Europese folkloristische kunst. Jim heeft meerdere prijzen gewonnen van de National Association of Limited Edition Dealers, een non-profit organisatie die prijzen uitreikt voor de meest originele en mooiste verzamelobjecten.

Specificaties
Ontwerp: Jim Shore
Materiaal: Kunsthars
Afwerking: Handbeschilderd
Afmetingen: 16,5 cm hoog
Code: 4033282
Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen