Free Shipping on orders over 50$

Willow Tree Nederland

UniekCadeau.com is dé Willow Tree webwinkel van Nederland. Bij ons vind u de gehele Willow Tree collectie en wij leveren alle Willow Tree beeldjes in heel Nederland. U kunt bij UniekCadeau.com kiezen uit alle Willow Tree engeltjes, de schitterende Willow Tree Kerststal en ook alle Willow Tree beeldjes om een gezin of familie samen te stellen. Om u enkele ideeën te geven om een gezin samen te stellen, hebben wij enkele suggesties op onze site geplaatst. U kunt zo gemakkelijk een heel gezin in één keer bestellen. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@uniekcadeau.com met uw gezinssamenstelling, zodat wij u enkele suggesties kunnen doen.

       Willow Tree beeldjes

Elk origineel Willow Tree beeldje wordt met de hand door kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Susan Lordi laat zich verder inspireren door moderne dans, ballet, de natuur en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. De Willow Tree beeldjes worden naar het origineel uit kunsthars vervaardigd en met de hand beschilderd. Zachte aquarel kleuren en verwijzingen naar de natuur kenmerken Susan Lordi's werk. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." Willow Tree is een intieme, persoonlijke serie van figuratieve beeldjes, met eigenschappen van grote sentimentele waarde die ons helpen om ons verbonden met een ander te voelen, pijn te verzachten, of waardering in een relatie te uiten. Elk Willow Tree beeldje is een uniek cadeau voor mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen.

               Susan Lordi  Susan Lordi

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Stuur ons een mailtje (info@uniekcadeau.com) of bel ons (0546 433 811). Mogen we u daarnaast wijzen op onze Facebook-pagina? Vind-ons-leuk en we houden u op de hoogte van het laatste nieuws evenals interessante acties!

Hartelijke groet!

Jaap & Joanne Berkhof