Free Shipping on orders over 50$

Sister mine - Willow Tree

Schrijf de eerste review van dit product

Share Share Share Share

Beschikbaarheid: 5-10 werkdagen

€ 34,95
OF

Snel overzicht

Willow Tree - Sister mine
Betalen via overboeking of met iDEAL, verzending met PostNL 
PostNL & iDEAL
Sister mine - Willow Tree

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Willow Tree - Sister mine

"I hope my granddaughters develop the closeness that I've always enjoyed with my two sisters. There's nothing like the love of a sister. It grows out of a shared history of funny, stormy, trying, joyful experiences...creating the foundation on which every strong relationship is built." - Susan Lordi.

Een prachtig beeldje van twee zussen. Ontworpen door Susan Lordi. Een uniek cadeau!

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen het zelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!

Sister mine uit de Willow Tree-collectie:

* Productnummer: 27704

* Ondertitel: Nothing comes close to the closeness of sisters

* Afmetingen: 11 cm hoog

* Ontwerp: Susan Lordi

* Materiaal: kunsthars

* Nieuw en zeer goed verpakt in de originele Willow Tree-box.

* Retourgarantie van 14 dagen: Toch niet tevreden? U krijgt het gehele bedrag, dus inclusief verzendkosten, retour.

Op onze website vind u de gehele Willow Tree-collectie. Kunt u een bepaald product toch niet vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Misschien hebben we het product op voorraad of kunnen we het wellicht nog bestellen. Mail vrijblijvend naar: info@uniekcadeau.com.