Free Shipping on orders over 50$

My Girls - Willow Tree

Schrijf de eerste review van dit product

Share Share Share Share

Beschikbaarheid: 5-10 werkdagen

€ 53,95
OF

Snel overzicht

Willow Tree - My Girls
Betalen via overboeking of met iDEAL, verzending met PostNL 
PostNL & iDEAL
Willow Tree - My Girls - Een prachtig beeld van een vader met twee dochters - een uniek cadeau voor vaderdag of als verjaardagscadeau voor je vader!

Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Willow Tree - My Girls

Vader met twee dochters - bijzonder cadeau voor vaderdag of als verjaardagscadeau voor je vader

"De meisjes die model stonden voor dit beeldje hebben bepaald hoe het beeldje er uiteindelijk uit is komen te zien. Zoals ze tegen hun vader aan gingen staan: het maakte meteen duidelijk hoe hun relatie met hun vader was. Je zag meteen dat ze hun vader zagen als het anker in hun leven. Ik merkte dat ze tegen hem opkeken als hun sterke vader, vol liefde en aanmoedigend. Ze keken naar hem met de "mijn vader kan alles"-blik. Aan de andere kant zag je hoe de vader genoot van zijn twee dochters. Ik wilde daarom dat het beeldje iets uit zou stralen van deze twee kanten: aan de ene kant de twee dochters die naar hun sterke en liefdevolle vader kijken en aan de andere kant de vader die kijkt naar zijn grootste bron van vreugde: zijn twee dochters. Ik hoop dat vaders zich zullen herkennen in de manier waarop zij naar hun kinderen kijken en ik hoop dat dochters zich zullen herkennen in de manier waarop zij naar hun vader kijken."

Susan Lordi

 

Alle informatie op een rijtje:

  • * Willow Tree - My Girls
  • * Ondertitel: Looking at you, I see wonder, joy, strength
  • * Ontwerp: Susan Lordi
  • * Productnummer: 26232
  • * Afmetingen: 20,5 cm hoog
  • * Materiaal: Kunsthars
  • * Nieuw en zeer goed verpakt in originele Willow Tree-box.
  • * Retourgarantie van 14 dagen: u krijgt het gehele bedrag, dus inclusief verzendkosten, retour.

 

UniekCadeau.com is de Willow Tree-webwinkel van Nederland. De gehele Willow Tree-collectie is bij ons leverbaar. Bent u op zoek naar een bepaald beeldje, wilt u meer informatie of hebt u andere vragen? Wij staan voor u klaar! Bel 06 57 58 27 22 of mail naar info@uniekcadeau.com.

Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor bijzondere gelegenheden. Elke origineel Willow Tree figuur wordt met de hand door de kunstenares Susan Lordi ontworpen, waarbij haar familie en vrienden model staan. Bij elk beeldje probeert Susan een bepaald gevoel of gebeurtenis op een subtiele manier uit te beelden. De gegoten beeldjes die vervolgens aan de hand van het originele model worden gegoten stralen het zelfde vakmanschap én het door de kunstenares ingelegde gevoel uit. De Willow Tree beeldjes worden met de hand beschilderd. De Willow Tree beeldjes worden gekenmerkt door het gebruik van zachte kleuren en de verwijzingen naar de natuur. Susan: "Ik probeer bij elk figuur een open uitstraling te creëren. Zo hoop ik dat er persoonlijkheid ontstaat en toch ook de vrijheid om te interpreteren." De Willow Tree beeldjes drukken door subtiele gebaren liefde, geborgenheid, hoop en moed uit. De Willow Tree beeldjes zijn prachtige cadeaus voor de mensen die dicht bij ons staan: voor onze familie, vrienden of mensen die op een andere manier iets bijzonders voor ons betekenen. Met recht een uniek cadeau!